O πανίσχυρος, καινοτόμος, 5σε1 ορός για τα μάτια 

Εξαιτίας των βιολογικών και περιβαλλοντικών παραγόντων που επιταχύνουν τη γήρανση, το ευαίσθητο και εύθραυστο δέρμα του περιγράμματος των ματιών μπορεί να εκδηλώσει διάφορα σημάδια όπως: χαλάρωση, ρυτίδες, μαύρους κύκλους, οίδημα ή ξηρότητα.

Τα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται νωρίτερα γύρω από την περιοφθαλμική περιοχή σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο, λόγω του μοναδικού συνδυασμού του λεπτού δέρματος (το περίγραμμα των ματιών έχει το λεπτότερο δέρμα σε σχέση με το υπόλοιπο προσώπου), με τις συνεχείς κινήσεις (περισσότερες από 10.000 φορές ανοιγοκλείνουν τα μάτια την ημέρα, 22 μύες βρίσκονται σε διαρκή κίνηση), με τη μειωμένη ποσότητα υποδόριου λίπους και με την έλλειψη σμηγματογόνων αδένων.Με την τακτική εφαρμογή ορών ειδικής σύνθεσης για το περίγραμμα των ματιών, όπως το 5σε1 E.Y.E. lift serum, βελτιώνουμε την ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνουμε μια πιο νεανική εμφάνιση. Το  5σε1 E.Y.E. lift serum συμβάλλει αποτελεσματικά στην ενίσχυση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος, εξομαλύνει τις ρυτίδες, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, μειώνει το οίδημα και προάγει την εντατική ενυδάτωση. 

Η σύνθεση ενεργών συστατικών

Ο καινοτόμος ορός για τα μάτια είναι ενισχυμένος με διπλή ανορθωτική δράση: το σύμπλοκο Prolifting και το εκχύλισμα Ταπιόκας παρέχουν ταυτόχρονα άμεσο (flash effect) και μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα ανόρθωσης & βελτίωση του ποδιού της χήνας. 

Το καταπραϋντικό εκχύλισμα σπόρων σόγιας βελτιώνει τη βιοδιαθεσιμότητα και τη σταδιακή απελευθέρωση των ενεργών συστατικών, ενώ σε συνέργεια με το σύμπλοκο Prolifting προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου, συμβάλλοντας στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Η καφεΐνη έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθά στη μείωση του οιδήματος και στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας για την εξάλειψη των σημείων κόπωσης. 

Το εκχύλισμα της φαρμακευτικής Αλθαίας έχει διπλή δράση κατά της ρύπανσης και συμβάλλει στη μείωση των επιπτώσεών της, όπως είναι τα σημάδια πρόωρης γήρανσης και η θαμπή επιδερμίδα. Πρόκειται για ένα συστατικό φυσικής προέλευσης, με μαλακτικές ιδιότητες το οποίο παρέχει υγρασία στην επιδερμίδα και προσφέρει απαλή και βελούδινη υφή.  

Το Lumistop είναι ένας ειδικός προστατευτικός παράγοντας κατά του μπλε φωτός, που συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση των κύριων σημείων της ψηφιακής και φυσικής φωτογήρανσης.

Συνεργική δράση για τη βελτίωση του δερματικού φραγμού, τη μείωση της διαδερμικής απώλειας νερού, με το μοναδικό συνδυασμό μαλακτικών συστατικών και καφεΐνης.

Το σύμπλοκο φωτο-προστασίας LUMISTOP

Ας επικεντρωθούμε στην επίδραση που έχει η ψηφιακή και η φυσική φωτογήρανση στην περιοχή του περιγράμματος των ματιών.  

Ο ήλιος είναι μια φυσική πηγή όχι μόνο της υπεριώδους ακτινοβολίας, αλλά και του μπλε και υπέρυθρου φωτός, τα οποία προκαλούν φωτογήρανση. Το μπλε φως μπορεί επίσης να εκπέμπεται τεχνητά από τις οθόνες των ηλεκτρονικών συσκευών και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το δέρμα μας.  

Για να προστατευτεί το δέρμα από τις βλάβες που προκαλούνται από το φως, προσαρμόζεται αναπτύσσοντας βιολογικούς μηχανισμούς που αυξάνουν την αντίσταση σε αυτό. Οι κύριοι φωτοϋποδοχείς του ματιού, που ονομάζονται οψίνες, παίζουν βασικό ρόλο στην αντίληψη του φωτός. Οι οψίνες έχουν ανιχνευθεί και στο δέρμα. Επιτρέπουν στο δέρμα να λειτουργεί ως αισθητήριο σύστημα για το φως, συμβάλλοντας στην αύξηση της εγρήγορσης και της προστασίας του. 

Το 5σε1 E.Y.E. lift serum, διαθέτει ένα εξειδικευμένο σύμπλοκο φωτο-προστασίας από το μπλε φως το Lumistop:

  • ενεργοποιεί τις οψίνες στο δέρμα
  • διαθέτει τριπλή φωτοπροστατευτική δράση παρέχοντας προσαρμοσμένες αντιδράσεις, όπως η βελτίωση της ακεραιότητας της κεράτινης στιβάδας που αυξάνει την αντίσταση στην φθορά, η ενίσχυση των κυτταρικών μονοπατιών επανόρθωσης του DNA και η αντιοξειδωτική άμυνα για τη μείωση του φωτο-οξειδωτικού στρες
  • συμβάλλει στην προετοιμασία, την προστασία και την αποκατάσταση του δέρματος από την φθορά που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία και το μπλε φως.
  • ελαχιστοποιεί τα κύρια σημάδια της φωτογήρανσης, τις ηλιακές κηλίδες και τις ρυτίδες.

Οι 5 λόγοι για τους οποίους θα αγαπήσετε το 5σε1 E.Y.E. lift serum

1. Διπλή δράση ανόρθωσης: με άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης και βελτίωση του ποδιού της χήνας. 

2. Εξειδικευμένη προστασία: διπλή “αντιρρυπαντική” δράση και ασπίδα προστασίας από το μπλε φως. 

3. Βελτιωμένη βιοδιαθεσιμότητα, καταπραϋντικές ιδιότητες και ενίσχυση της σύνθεσης του κολλαγόνου. 

4. Αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βελτιωμένη μικροκυκλοφορία και εξάλειψη των σημαδιών κόπωσης γύρω από την περιοχή των ματιών.

5. Η συνεργική του δράση βελτιώνει τον δερματικό φραγμό και μειώνει τη διαδερμική απώλεια νερού με τον μοναδικό συνδυασμό μαλακτικών συστατικών και καφεΐνης.

Το 5σε1 Ε.Υ.Ε. lift serum μπορεί να συνδυαστεί με τα S.O.S. Ε.Υ.Ε. rescue και Ε.Υ.Ε. recovery καθημερινά, εφαρμόζοντας το ένα προϊόν το πρωί και το άλλο το βράδυ.

Προσφέρετε στην κουρασμένη περιοχή των ματιών σας μια δράση αναζωογόνησης με το 5σε1 E.Y.E. lift serum.

PHFORMULA

© 2022 PHFORMULA - SUPPORT BY WEB BUILDERS