Έρευνα και Ανάπτυξη

Στα εργαστήρια της pHformula, η επιστημονική έρευνα για την αναδόμηση του δέρματος ενσωματώνει τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις της Αναγεννητικής Ιατρικής. Η θεραπευτική προσέγγιση της pHformula αποτυπώνεται στα συστήματα ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης, τα οποία δρουν εξατομικευμένα σε κάθε δέρμα, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητές του. Χάρη στην pHformula, οι δερματολόγοι, οι αισθητικοί και οι πλαστικοί χειρουργοί έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τη γήρανση, την υπερμελάγχρωση, την ακμή και τη ροδόχρου νόσο και να αποκαταστήσουν την υγεία και την όμορφη όψη του δέρματος.

Μια σημαντική ανακάλυψη των εργαστηρίων της pHformula είναι το καινοτόμο σύμπλοκο PH-DVC, το οποίο λειτουργεί ως σύστημα μεταφοράς και βιοδιαθεσιμότητας των ενεργών συστατικών στο δέρμα, εξασφαλίζοντας τη δραστικότητά τους χωρίς ερεθισμό και φλεγμονή. Το PH-DVC εγγυάται τη άριστη μεταφορά των ενεργών συστατικών ομοιόμορφα στο δέρμα, έτσι ώστε να αρχίσει η αναδόμηση του δέρματος εκ των έσω. Παράλληλα, προετοιμάζει κατάλληλα το δέρμα για να δεχτεί καλύτερα τα ενεργά συστατικά, επεκτείνει τη δράση τους και λειτουργεί καταπραϋντικά και επουλωτικά.

Οι θεραπείες της pHformula περιέχουν καινοτόμα ενεργά συστατικά, τα οποία δεν αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους, αλλά μεταφέρονται αυτούσια στις κατάλληλες στιβάδες του δέρματος, έτσι ώστε να δράσουν στοχευμένα. Με αυτόν τον τρόπο, ο μέγιστος αριθμός πρωτονίων εισχωρεί στο δέρμα και το δέρμα επανεκπαιδεύεται στην αναδόμησή του. Σημαντικό είναι επίσης ότι στις θεραπείες της pHformula ενσωματώνονται μελετημένοι συνδυασμοί των πλέον δραστικών ενεργών συστατικών με τους δείκτες pH και pKa σε ισορροπία, διασφαλίζοντάς και με αυτόν τον τρόπο την επιτυχή δράση χωρίς παρενέργειες.

Με σύνθετα σύμπλοκα ενεργών συστατικών τελευταίας τεχνολογίας, οι συνθέσεις της pHformula προλαμβάνουν, αλλά και αποκαθιστούν τις βλάβες στο δέρμα. Τα σύμπλοκα αυτά λειτουργούν βιοδιεγερτικά και δρουν σε πολλαπλά επίπεδα, αντιμετωπίζοντας το δέρμα ως σύνολο. Τα οφέλη για τα πρωτεύοντα, αλλά και για τα δευτερεύοντα ζητήματα του δέρματος είναι μεγαλύτερα, περισσότερα και με διάρκεια.

PHFORMULA

© 2022 PHFORMULA - SUPPORT BY WEB BUILDERS