Ανάλυση Δέρματος

Το πέρασμα του χρόνου εμφανίζεται στην επιδερμίδα με τη μορφή λεπτών γραμμών και ρυτίδων, χαλάρωσης, δυσχρωμιών και χρόνιας ερυθρότητας. Αυτά τα σημάδια δημιουργούνται βαθύτερα στο δέρμα και σταδιακά εμφανίζονται στην επιδερμίδα. Εάν ο ειδικός του δέρματος διαγνώσει έγκαιρα την ύπαρξή τους, μπορεί να εκτιμήσει το μέγεθος του προβλήματος και να το θεραπεύσει.

Τι είναι η Δερμοανάλυση;

Η Δερμοανάλυση είναι μια προηγμένη μέθοδος εξέτασης των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος για τον εντοπισμό των βλαβών και την πρόβλεψη της εξέλιξής τους, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν πριν εκδηλωθούν στην επιδερμίδα. Η Δερμοανάλυση είναι απολύτως ασφαλής και ιδιαίτερα σημαντική πριν την εφαρμογή της θεραπείας, καθώς αποτυπώνει τους εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες των βλαβών, το πραγματικό τους βάθος.

Πως γίνεται η Δερμοανάλυση;

Η pHformula έχει δημιουργήσει το Skin Scan, ένα ιατρικό μηχάνημα Δερμοανάλυσης, τα οποίο, με ασφαλή και ανώδυνο τρόπο, απεικονίζει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Με βάση την απεικόνιση, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της pHformula είναι σε θέση να διαγνώσουν μη εμφανή χαρακτηριστικά και προβλήματα του δέρματος πριν εκδηλωθούν, μεταξύ των οποίων:

1. Χοριακή και επιφανειακή υπερμελάγχρωση
2. Πυκνότητα δέρματος, βάθος ρυτίδων και ποσοστό φωτογήρανσης
3. Μέγεθος πόρων, ποσοστό λιπαρότητας και βάθος ουλών
4. Ποσοστό υγρασίας σε επιδερμίδα και χόριο
5. Κυτταρική λειτουργία
6. Ευαισθητοποίηση δέρματος
7. Λειτουργία επιδερμικού φραγμού

Η Δερμοανάλυση δεν υπερβαίνει χρονικά τα 30 λεπτά και, εκτός από τα προβλήματα του δέρματος, προσφέρει επιπλέον πληροφορίες για τις επιμέρους αιτίες τους (πχ ποιότητα διατροφής, ποσότητα νερού κτλ). Η διαδικασία βοηθάει τον ειδικό να διαγνώσει και να
αποκαταστήσει την υγεία του δέρματος και συνιστάται να γίνεται τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο ή όταν υπάρχουν αλλαγές και διαταραχές στην υγεία, τις ορμόνες και στη διατροφή.

PHFORMULA

© 2022 PHFORMULA - SUPPORT BY WEB BUILDERS