Αναδόμηση Δέρματος

Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της γήρανσης, της υπερμελάγχρωσης, της ακμής και της ροδόχρου νόσου, η pHformula έχει αναπτύξει τα συστήματα ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης, τα οποία επαναφέρουν το δέρμα σε υγιή κατάσταση.

Τα συστήματα ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης δεν περιορίζουν τοπικά τη δράση τους, αλλά λειτουργούν σε όλο το δέρμα του προσώπου και σε διαφορετικές στιβάδες στο εσωτερικό του δέρματος. Η διαδικασία είναι 100% ελεγχόμενη από τον ειδικό του δέρματος, ο οποίος με βάση την κλινική εικόνα σε κάθε συνεδρία, εξατομικεύει την κατάλληλη θεραπεία αναδόμησης, σχεδιάζει τον τρόπο εφαρμογής της και αξιολογεί τα αποτελέσματά της.

Τα καινοτόμα ενεργά συστατικά που χρησιμοποιούνται στις συνθέσεις της pHformula δρουν από μέσα προς τα έξω σε περισσότερα από ένα επίπεδα. Η πολυλειτουργικότητα των συστατικών προσφέρει πρόσθετα οφέλη στο δέρμα και βελτιώνει το σύνολο των λειτουργιών του δέρματος. Η απελευθέρωση στο δέρμα γίνεται με τρόπο συμβατό και ασφαλή, χωρίς να προκαλείται ερεθισμός και φλεγμονή.

Ανεξάρτητα από το είδος του προβλήματος στο δέρμα, τα συστήματα ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης επανεκπαιδεύουν το δέρμα στην ανάκτηση της υγείας του, της ομοιόμορφης, λείας και χρωματικά ενιαίας όψης του, καθώς και της ελαστικότητάς και ενυδάτωσής του.

Η συνέχιση της θεραπείας αναδόμησης στο σπίτι με ειδική αγωγή συντηρεί τα αποτελέσματα και αυξάνει τη διάρκεια και το μέγεθός τους. Επιπλέον, τα πόσιμα συμπληρώματα διατροφής Liquid Life τροφοδοτούν δέρμα με θρεπτικά συστατικά, αποκαθιστούν τα ορατά σημάδια της γήρανσης και ενισχύουν εκ των έσω την υγεία του.

PHFORMULA

© 2022 PHFORMULA - SUPPORT BY WEB BUILDERS