P.O.S.T.-recovery-female-model

Αποκαλύψτε το πιο φωτεινό σας δέρμα!

Μια πρωτοποριακή εξέλιξη από την pHformula ήρθε για να αποκαλύψει την πιο φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα σας, ενώ παράλληλα ενισχύει την υγρασία του δέρματος. Το MD TXN Serum είναι ένας καινοτόμος ορός τρανεξαμικού οξέος με ισχυρές λευκαντικές ιδιότητες.

Η σύνθεσή του συνδυάζει Νιασιναμίδιο, 4-Bουτυλορεσορκινόλη και βασικά αμινοξέα. Η δράση του εκτείνεται σε διάφορα στάδια σχηματισμού της χρωστικής και συμβάλλει στην προστασία του δέρματος από το οξειδωτικό στρες, παρέχοντας ορατή μείωση των υπερμελαγχρωματικών κηλίδων.

Με τη συνεπή χρήση του επιτυγχάνουμε:

 • Ορατή μείωση των υπερμελαγχρωματικών κηλίδων
 • Ισχυρή βελτίωση του μελάσματος και της μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης
 • Εξισορρόπηση του χρωματικού τόνου του δέρματος
 • Μια φωτεινότερη, λαμπερή, αναζωογονημένη και πιο νεανική επιδερμίδα
 • Μείωση της θαμπής και της ωχρής όψης
 • Αυξημένη σφριγηλότητα και ελαχιστοποίηση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
 • Βελτιωμένη ποιότητα και υφή, με αποτέλεσμα το πιο απαλό δέρμα.
 • Αποκατάσταση της λειτουργίας του δερματικού φραγμού
 • Εντατική  ενυδάτωση και αύξηση του όγκου του δέρματος

Αυτός ο καινοτόμος ορός τρανεξαμικού οξέος είναι σχεδιασμένος με ένα αποτελεσματικό μείγμα 7 ισχυρών λευκαντικών ενεργών συστατικών τα οποία δρουν σε πολλαπλά στάδια της μελανογένεσης, ενώ συμβάλλουν παράλληλα στη θωράκιση του δέρματος από το οξειδωτικό στρες.

Η συνδυαστική δράση του τρανεξαμικού οξέος, της 4-βουτυλορεσορκινόλης, της ενδεκυλενικής φαινυλαλανίνης και της αργινίνης έχει ως αποτέλεσμα:

 • την προώθηση της φωτεινότητας και της λάμψης της επιδερμίδας,
 • την ορατή λεύκανση και τη μείωση των μελαγχρωματικών κηλίδων
 • την ισχυρή βελτίωση της μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης (PIH) και του μελάσματος

Όταν συνδυάζεται με νιασιναμίδιο, μανδελικό και λακτικό οξύ, παίζει ζωτικό ρόλο στην επιβράδυνση της μεταφοράς των χρωστικών ουσιών και τη συσσώρευσή τους. Αυτή η ισχυρή σύνθεση ενσωματώνει το προηγμένο και πατενταρισμένο σύμπλοκο βιοδιαθεσιμότητας PH-DVC που χρησιμοποιείται στα σκευάσματα της pHformula για την ενίσχυση της διείσδυση των δραστικών συστατικών στο δέρμα.

Περισσότερα, για τα κύρια ενεργά συστατικά:

ΤΡΑΝΕΞΑΜΙΚΟ ΟΞΥ

Το τρανεξαμικό οξύ αναστέλλει τη σύνθεση της μελανίνης στα μελανοκύτταρα παρεμβαίνοντας στην αλληλεπίδρασή τους με τα κερατινοκύτταρα μέσω της αναστολής του επαγόμενου από την υπεριώδη ακτινοβολία πλασμινογόνου συστήματος. Ως αποτέλεσμα μειώνεται το ελεύθερο αραχιδονικό οξύ και η παραγωγή προσταγλανδινών, που είναι γνωστοί διεγέρτες της δραστηριότητας της τυροσινάσης. Έχει διαπιστωθεί ότι το τρανεξαμικό οξύ είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος συμβάλλοντας στην μείωση της μελάγχρωσης, τη λεύκανση, την ενίσχυση της φωτεινότητας του δέρματος και την ελαχιστοποίηση των δυσχρωμιών, όπως: μεταφλεγμονώδεις υπερμελαγχρώσεις σε ευαίσθητα ή ακνεϊκά δέρματα, μετεγχειρητικές υπερμελαγχρώσεις ή σε μελαγχρωματικές βλάβες που έχουν δημιουργηθεί μετά από θεραπεία με λέιζερ και παλμικό φως.

ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΙΟ

Είναι η αμιδική μορφή της βιταμίνης Β 3 (νιασίνη), μια απαραίτητη υδατοδιαλυτή βιταμίνη η οποία δεν αποθηκεύεται στο σώμα. Επιβραδύνει την μεταφορά των μελανοσωμάτων από τα μελανοκύτταρα στα γύρω κερατινοκύτταρα συμβάλλοντας στην μείωση της υπερμελάγχρωσης.

Το νιασιναμίδιο παράλληλα προσφέρει καταπραϋντική δράση και συμβάλλει στη βελτίωση της λειτουργίας του δερματικού φραγμού και αποτρέπει την διαδερμική απώλεια νερού. Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. και ενισχύει τη διέγερση της σύνθεσης του κολλαγόνου για τη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Βοηθά επίσης στη μείωση της ωχρότητας του δέρματος, της ερυθρότητας και των φραγμένων πόρων. Το νιασιναμίδιο στοχεύει κυρίως το στάδιο της μετανάστευσης των μελανοσωμάτων στην επιδερμίδα.

ΛΑΚΤΙΚΟ ΟΞΥ

Πρόκειται για ένα υδατοδιαλυτό άλφα υδροξυ-οξύ (ΑΗΑ) και είναι ένα από τα συστατικά του φυσικού ενυδατικού παράγοντα (NMF). Συμβάλλει στη μείωση της υπερμελάγχρωσης με δύο τρόπους: α) αναστέλλοντας τη δράση της τυροσινάσης και β) ενισχύοντας τη διάσπαση της μελανίνης, ενώ παράλληλα διαθέτει κερατολυτική δράση και αυξάνει τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό. Επιπλέον, δρα στην επανόρθωση της ενυδάτωσης, καθώς προάγει την σύνθεση κεραμιδίων από τα κερατινοκύτταρα, που με τη σειρά της θα μειώσει την διαδερμική απώλεια νερού και θα βελτιώσει την λειτουργία του δερματικού φραγμού. Βοηθά έμμεσα στη διέγερση της σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης. Το λακτικό οξύ στοχεύει κυρίως τα στάδια της μελανινογένεσης κατά το οποίο συντίθεται η χρωστική & αυξάνονται τα μελανινοκύτταρα.

4-ΒΟΥΤΥΛΟΡΕΣΟΡΚΙΝΟΛΗ

Είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό παράγωγο της ρεσορκινόλης που αναστέλλει τόσο την τυροσινάση όσο και την πρωτεΐνη-1 (TYRP-1). Είναι ένα ισχυρός αναστολέας του ενζύμου της ανθρώπινης τυροσινάσης και χάριν της δομής του, έχει εξαιρετική βιοδιαθεσιμότητα. Η 4-Bουτυλορεσορκινόλη μπορεί επίσης να διεγείρει τη σύνθεση της αναγωγάσης της γλουταθειόνης. Έχει ισχυρή λευκαντική και αντιοξειδωτική δράση χαρίζοντας έναν πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Στοχεύει κυρίως στο στάδιο της μελανινογένεσης κατά το οποίο συντίθεται η χρωστική.

ΜΑΝΔΕΛΙΚΟ ΟΞΥ

Υδατοδιαλυτό άλφα υδροξυοξύ (AHA). Χάρη στην δομή της αρωματικής αλυσίδας του, διαθέτει επίσης κάποιες λιπόφιλες ιδιότητες. Διεισδύει σταδιακά και ομοιόμορφα στο δέρμα, δεδομένου ότι είναι ένα από τα υψηλότερου μοριακού βάρους AHAs. Οι κερατολυτικές του ιδιότητες προάγουν την κυτταρική αναγέννηση και συμβάλλουν στη βελτίωση του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου, διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και των GAGs (γλυκοζαμινογλυκανών). Είναι πολύ αποτελεσματικό στις θεραπείες υπερμελάγχρωσης και μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης, σαν ισχυρός αναστολέας του ενζύμου της τυροσινάσης. Πέρα από την καταπραϋντική του δράση είναι ένα ήπιο οξύ κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα, διαθέτοντας παράλληλα ισχυρές αντιμικροβιακές ιδιότητες. Το μανδελικό οξύ στοχεύει το στάδιο της μελανινογένεσης όπου αυξάνονται τα μελανοκύτταρα.

ΕΝΔΕΚΥΛΕΝΙΚΗ ΦΑΙΝΥΛΑΛΑΝΙΝΗ

Είναι ένας ανιονικός πολυσακχαρίτης με υψηλό μοριακό βάρος που λαμβάνεται από βακτηριακή ζύμωση από μη γενετικά τροποποιημένα φυτά. Βοηθά στην τόνωση της επιδερμικής ανανέωσης διεγείροντας τη σύνθεση της σιρτουΐνης-1. Αυτό ακούσια θα ενισχύσει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού μέσω της έκφρασης της ινβολουκρίνης και της λορικρίνης. Με τη σειρά της η διαδερμική απώλεια νερού θα μειωθεί. Σε συνέργεια με την πεντιλενογλυκόλη, ο βιοσακχαρίτης Gum-1 έχει ενυδατική δράση. Επιπλέον, έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και συνεργικά με το νιασιναμίδιο συμβάλλει στην ανακούφιση του δερματικού ερεθισμού.

ΑΡΓΙΝΙΝΗ

Πρόκειται για ένα άλφα αμινοξύ που χρησιμοποιείται στην βιοσύνθεση των πρωτεϊνών. Η L-αργινίνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και παράλληλα ένας εξαιρετικός ενυδατικός παράγοντας που βοηθά το δέρμα στην παραγωγή φυσικών ενυδατικών παραγόντων (NMFs). Έχει υγραντικές ιδιότητες που προσελκύουν και δεσμεύουν το νερό στο δέρμα.

Ως εκ τούτου, η αργινίνη συμβάλει στην μείωση της διαδερμικής απώλειας νερού (TEWL) και στην ενίσχυση της λειτουργίας του δερματικού φραγμού. Υποστηρίζει τη σύνθεση κολλαγόνου και έχει επουλωτικές ιδιότητες. Κυρίως στοχεύει το στάδιο της ενεργοποίησης της μελανινογένεσης δρώντας ως αντιοξειδωτικό.

Ο ορός MD TXN αποκαλύπτει τη φωτεινότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας, προσφέροντάς της βελτιωμένη υγρασία. Απορροφάται άμεσα αφήνοντας μια αίσθηση δροσιάς. Σχεδιάστηκε να συμπληρώνει και να συνεργάζεται με τις θεραπείες αναδόμησης του δέρματος.

PHFORMULA

© 2022 PHFORMULA - SUPPORT BY WEB BUILDERS