Περιγραφή Θεραπείας

Ένα ενεργό και αποτελεσματική σύμπλοκο για την πλήρη αποκατάσταση της χρόνιας ερυθρότητας και της ροδόχρου ακμής . Ειδικά σχεδιασμένο με αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση για να βοηθήσει στη μειώσει της ερυθρότητας και την πρόληψη των υποτροπών.

Αναδόμηση

Στο συνταγογραφούμενο πρόγραμμα για την χρόνια ερυθρότητα και τη ροδόχρου ακμή, διαφορετικά πρωτόκολλα συνδυάζονται σύμφωνα με την κλινική εικόνα του δέρματος. Η ένταση και το βάθος της θεραπείας καθορίζεται από τον εφαρμοστή, την τεχνική εφαρμογής και τον αριθμό των στρώσεων που εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια της θεραπείας αναδόμησης.

Homecare

Για την ενίσχυση, επιμήκυνση και διατήρηση των αποτελεσμάτων των θεραπειών αναδόμησης, συνίσταται στους ασθενείς να ακολουθήσουν την αντίστοιχη αγωγή στο σπίτι. Τα skin resurfacing homecare kit περιλαμβάνουν τα απαραίτητα προϊόντα που βελτιστοποιούν το αποτέλεσμα. Το C.R. homecare kit παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπείας για την αντιμετώπιση της χρόνιας ερυθρότητας και περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα:

A.C.T.I.V.E. formula 20ml
C.R. recovery 30ml
E.X.F.O. cleanse 100ml
P.O.S.T. recovery cream 50mlhealing processes.

H χρήση του pHformula U.V. protect SPF 30+ or SPF 50+ είναι απαραίτητη για την προστασία του δέρματος από την UV ακτινοβολία. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο συνίσταται να αποφεύγετε ειδικά τις 10 πρώτες ημέρες μετά τη θεραπεία.