Λα«3» για το ανδρικό δέρμα!

Ας έχουμε στο μυαλό μας κάποια βασικά γνωρίσματα που καθιστούν την ανδρική επιδερμίδα ιδιαίτερη:

Το ανδρικό δέρμα έχει περίπου 25% μεγαλύτερο πάχος από το γυναικείο, λόγω συγκέντρωσης ανδρογόνων, και μεγαλύτερη πυκνότητα κολλαγόνου. Αυτό το καθιστά λιγότερο «εύθραυστο» ενώ πρακτικά το καθυστερεί από τα σημάδια γήρανσης. Ωστόσο όταν αυτά εμφανίζονται, τείνουν να είναι πιο έντονα και εμφανή. Η γήρανση του ανδρικού δέρματος δε συνοδεύεται από προειδοποιητικά σημάδια. Χάρη στον μεγαλύτερο κορεσμό ανδρογόνων, το ανδρικό δέρμα εκκρίνει περισσότερο σμήγμα το οποίο μπορεί να οδηγεί σε τάση για ακμή και έτσι να απαιτεί εξειδικευμένη προσέγγιση σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να αποφεύγονται τα πλούσια σε υφή προϊόντα που μπορεί να φράξουν τους πόρους. Παράλληλα το συχνό ξύρισμα και ο μεγαλύτερος κίνδυνος για δυσχρωμίες και μελάνωμα επιτάσσουν συστατικά που βοηθούν στην αποκατάσταση του δέρματος.

Σε πολλούς άνδρες, η έναρξη μιας ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας μπορεί να φαίνεται τρομακτική. Υπάρχει η αντίληψη ότι δε μπορείτε να αποκτήσετε υγιές δέρμα χωρίς να αφιερώσετε πολύ χρόνο και προσπάθεια. Ίσως έχετε προσπαθήσει να επιμεληθείτε μια δική σας ρουτίνα, αλλά καταλήξατε σε ερωτήσεις σχετικά με το εάν οι οροί προσώπου είναι απαραίτητοι και τι κάνουν οι κρέμες για το δέρμα σας. Είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι το δέρμα σας αξίζει τα καλύτερα και ότι η περιποίησή του δε χρειάζεται να είναι περίπλοκη για να είναι αποδοτική. Στην pHformula προσεγγίζουμε την αγωγή για το σπίτι σε άνδρες, ώστε να συνδυάζει μέγιστη αποτελεσματικότητα και απλότητα.

Τα 3 «MUST NOT skip» βήματα που ΔΕ μπορείτε να παραλείψετε

Ενώ η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος για τους άνδρες εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες τους, υπάρχουν 3 βήματα που πρέπει να ακολουθείτε κάθε μέρα ανελλιπώς.

Βήμα #1#: Απομακρύνετε ρύπους, λιπαρότητα, τοξίνες

Η βάση της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σας πρέπει να ξεκινά με τον καθαρισμό. Το δέρμα σας εκτίθεται σε ρυπαντικούς παράγοντες όλη την ημέρα, οι οποίοι προσκολλώνται στο πρόσωπό σας. Αυτό, σε συνδυασμό με την περίσσεια λιπαρότητα και τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται φυσικά, καθιστά απαραίτητο τον καθαρισμό πρωί και βράδυ. Το καθαριστικό F.O.A.M. cleanse απομακρύνει τους ρύπους ενώ παράλληλα δημιουργεί μια βιομιμητική ασπίδα στην επιφάνεια του δέρματος για την καταπολέμηση της αστικής ρύπανσης. Η πολλαπλή προστατευτική του δράση βοηθάει στη μείωση της δράσης των ελεύθερων ριζών, προστατεύει το δέρμα και τα κύτταρα από φθορές που προκαλούνται από τους υδρογονάνθρακες και τα βαρέα μέταλλα, και αποτρέπει την προσκόλληση των αιωρούμενων σωματιδίων, τα οποία είναι υπεύθυνα για την πρόωρη γήρανση και τον ερεθισμό του δέρματος.

Βήμα #2#: Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση

Ακόμα κι αν έχετε φυσικά λιπαρό δέρμα, η ενυδατική κρέμα είναι απαραίτητη καθώς βοηθά να διατηρήσετε το δέρμα σας ισορροπημένο και ενυδατωμένο. Η pHformula έχει αναπτύξει την VITA Β3 cream, μία κρέμα υψηλής συγκέντρωσης σε Βιταμίνη B3 με 24-ωρες ενυδατικές ιδιότητες για να προσφέρει άμεση και εντατική ενυδάτωση. Η ελαφριάς υφής κρέμα περιέχει νιασιναμίδιο σε συνταγογραφούμενη ισχύ, που ενεργά οδηγεί στην ανώτερη αποκατάσταση του δέρματος καθώς είναι ιδανική για καθημερινή αλλά και μακράς διάρκειας εφαρμογή. Η σύνθεσή της περιλαμβάνει 24-ωρο ενυδατικό σύμπλοκο, αποτελούμενο από ένα συνεργικό μείγμα φυσικών ενυδατικών παραγόντων που παρέχει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα.

Βήμα #3#: Εφαρμόστε (και επαναλάβετε) αντηλιακό

Εάν υπάρχει 1 αδιαπραγμάτευτο βήμα σε οποιαδήποτε ρουτίνα περιποίησης δέρματος, αυτό είναι η χρήση αντηλιακού. Η προστασία του δέρματός σας από την υπεριώδη ακτινοβολία δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στην παραλία ή στις υψηλές θερμοκρασίες. Η εφαρμογή αντηλιακού είναι κάτι που πρέπει να κάνετε κάθε μέρα, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή ακόμα και τη διάρκεια έκθεσής σας σε αυτές. Πρόκειται για μια απόλυτα υγιή συνήθεια που πρέπει να την κάνετε μέρος της καθημερινότητάς σας. Μπορεί να χρειαστούν ένα ή δύο επιπλέον λεπτά στο χρόνο προετοιμασίας σας το πρωί, αλλά τα οφέλη είναι τεράστια. Όχι μόνο η αποτελεσματική αντηλιακή προστασία μειώνει τις πιθανότητές σας να πάθετε ηλιακό έγκαυμα, κάτι που σίγουρα γνωρίζετε, αλλά αποφεύγοντας τις βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία, μπορείτε να αποτρέψετε τα ορατά σημάδια γήρανσης που προκύπτουν από την έκθεση στον ήλιο. H U.V. protect SPF 30+ είναι ένα προϊόν ευρέος φάσματος UVA/UVB ηλιακής προστασίας. Είναι εξαιρετικά καινοτόμο καθώς βοηθά το δέρμα, παρέχοντάς του ένα σύμπλοκο εκχυλισμάτων για επιπλέον προστασία από τις ακτίνες UV. Συμβάλλει στην πρόληψη της καταστροφής του DNA του δέρματος παρέχοντάς του ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, εμποδίζοντας την περαιτέρω βλάβη που προκαλείται από την ηλιακή έκθεση. Μια θρεπτική, καθημερινή, ευρέος φάσματος UV προστασία, που αφήνει το δέρμα καλά ενυδατωμένο με ματ αποτέλεσμα.

PHFORMULA

© 2022 PHFORMULA - SUPPORT BY WEB BUILDERS