Η καινοτομία πίσω από την τέχνη της αναδόμησης

Οι θεραπείες του δέρματος και η τεχνολογία κατά της γήρανσης έχουν εξελιχθεί δραματικά τις τελευταίες δεκαετίες. Για την βελτίωση της εμφάνισης, οι θεραπείες δεν βασίζονται μόνο σε καλλυντικά. Τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος έχουν εξελιχθεί από καλλυντικά σε δερμοκαλλυντικά και αντίστοιχα σε φαρμακοκαλλυντικά. Πρόκειται για μια καινοτόμο συμμαχία μεταξύ αισθητικής και ιατρικής. Αυτή η αυξανομένη  εξέλιξη  ενισχύεται από την επιστημονική έρευνα και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών.

Όλο και περισσότερο,  άντρες και γυναίκες ,αναζητούν μη επεμβατικές εναλλακτικές λύσεις αντί για χειρουργικές επεμβάσεις, με σκοπό να βελτιώσουν την εμφάνιση και την υγεία του δέρματός τους. Ενώ η συνδυασμένη πρόοδος της ιατρικής και της αισθητικής έρευνας, έχει την ικανότητα να θεραπεύει το δέρμα και να παράγει μη χειρουργικά αποτελέσματα. Το μέλλον έγκειται σαφώς στη δημιουργία και ανάπτυξη προηγμένων μη επεμβατικών θεραπειών.

Η πρόοδος που έχει γίνει μέχρι σήμερα είναι πιο εμφανής. Από  την συμβατική απολέπιση του δέρματος έχει εξελιχθεί σε αναζωογόνηση του δέρματος. Απολεπιστικά  ή χημικά peels, είναι από καιρό ένα δημοφιλές μέσο μείωσης της εμφάνισης λεπτών γραμμών, αντιμετώπισης των ρυτίδων που προκαλούνται από την ηλιακή βλάβη ή τη γήρανση και τη μείωση της εμφάνισης των ουλών. Αν και δημοφιλής, η θεραπεία προσφέρει επιφανειακά αποτελέσματα. Πρώτα και κύρια είναι μια απολέπιση, η οποία απομακρύνει την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος, κατά συνέπεια αυξάνεται ο κίνδυνος ανεπιθύμητων αντιδράσεων – ανάλογα με το βάθος διείσδυσης στο δέρμα, η θεραπεία μπορεί να οδηγήσει σε ερυθρότητα, αποφολίδωση και οίδημα.

Ωστόσο, οι εξελίξεις στην ιατρική και αισθητική επιστήμη, σημαίνουν ότι όσοι αναζητούν  άμεσα και ορατά αποτελέσματα έχουν τώρα και άλλες επιλογές.

Η αναδόμηση του δέρματος ανεβάζει την αντιγήρανση και τις θεραπείες του δέρματος  σε ανώτερο επίπεδο. Το ελεγχόμενο σύστημα αναδόμησης, διαπερνά την εξωτερική στιβάδα του δέρματος για να προκαλέσει ενεργά μια επιταχυνόμενη μορφή κυτταρικής αναγέννησης στις διαφορετικές στιβάδες του  – μειώνοντας ταυτόχρονα την εμφάνιση τραύματος ή επιφανειακού ερεθισμού.

 Τι είναι η αναδόμηση του δέρματος;

Με απλά λόγια, η αναδόμηση του δέρματος αναζωογονεί στοιβάδα ανά στοιβάδα ,δημιουργώντας  νέα κύτταρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια πιο σφριγηλή, νεότερη επιδερμίδα  χωρίς καμία από τις αρνητικές παρενέργειες που συχνά συνδέονται με τα συμβατικά peelings.

Σχεδόν ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί από την αναδόμηση του δέρματος. Υποψήφιο δέρμα είναι αυτό που έχει ρυτίδες ή έχει υποστεί βλάβη από τον ήλιο, καφέ κηλίδες , λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα, τα μάτια, ουλές ακμής , ουλές τραυματισμού προσώπου ή ακόμα και ορισμένες προ-καρκινικές δερματικές δυσπλασίες. Η θεραπεία μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα σε άνδρες και γυναίκες  από 20 έως 60 ετών.

Η αναδόμηση του δέρματος δεν είναι μια νέα τέχνη. Καθ ‘όλη τη δεκαετία του ’80 και του ’90, το λέιζερ Διοξειδίου του Άνθρακα συνεχούς κύματος χρησιμοποιήθηκε σε κατεστραμμένο δέρμα, αφαιρώντας τις επιφανειακές στιβάδες και προκαλόντας την ανάπτυξη νέου ιστού, ομαλότερου και πιο ομοιόμορφα τονισμένου δέρματος. Παρόλο που ήταν μια αποτελεσματική θεραπεία, υπήρχαν αναπόφευκτες παρενέργειες που τις προκάλεσαν τα παλμικά συστήματα λέιζερ CO2. Τα λέιζερ αυτά δεν πραγματοποιούσαν Αναδόμηση με ελεγχόμενο τρόπο. Περαιτέρω επιστημονικές εξελίξεις με την πάροδο των χρόνων επέκτειναν και πάλι σε μεγάλο βαθμό τις διαθέσιμες τεχνολογίες, στα μη-αφαιρετικά συστήματα λέιζερ που χρησιμοποιούνται ευρέως μέχρι και σήμερα. Η Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής ανέφερε ότι περίπου 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια δαπανώνται από τους πελάτες για την αναζωογόνηση του δέρματος σε ένα μόνο χρόνο – είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της ιατρικής  αισθητικής.

Η τέχνη της Αναδόμησης του δέρματος

Η αναδόμηση  της επιδερμίδας έχει εξευγενιστεί περαιτέρω σε  μορφή τέχνης από την pHformula. Στηριζόμενη σε πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην επιστημονική γνώση, τη χημεία και την αισθητική ιατρική, η pHformula διατάραξε την ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ επιστήμης και ομορφιάς για να δημιουργήσει την πρώτη δερματολογική φαρμακο-καλλυντική  θεραπεία. Τα συνδυαστικά πρωτόκολλα θεραπείας συνδυάζουν τόσο τα φαρμακοκαλλυντικά προϊόντα όσο και τις πρωτοποριακές ιατρικές μεθόδους για τη θεραπεία των δερματικών διαταραχών όπως η Υπερμελάχρωση , η Ακμή, η Χρόνια Ερυθρότητα και, φυσικά η Γήρανση.

Το Σύστημα της pHformula επιτρέπει την ταχεία αποκατάσταση της επιδερμίδας χρησιμοποιώντας προηγμένες θεραπείες αναδόμησης δέρματος που δρουν από έξω προς τα μέσα , ενώ τα ισχυρά συστατικά δρουν ως την τροφή του δέρματος από μέσα προς τα έξω. Σχεδιασμένο να εφαρμόζεται από γιατρούς, αισθητικούς, κλινικούς αισθητικούς και θεραπευτές που αναζητούν τις πιο αποτελεσματικές και προηγμένες θεραπευτικές επιλογές, η θεραπεία της pHformula ενσαρκώνει αυτήν την πρωτοποριακή συμμαχία μεταξύ καλλυντικών και ιατρικών συνταγών, βασιζόμενη στις συνεχείς επιστημονικές έρευνες.

Βελτίωση της τέχνης της Αναδόμησης του δέρματος

Η μακρόχρονη πείρα της  pHformula με επιστημονικό υπόβαθρο την ιατρική και στην αισθητική έχει επιτρέψει την ανάπτυξη  συστατικών σε φαρμακευτικό επίπεδο και  τον συνδυασμός των οξέων, βιταμινών, αντιοξειδωτικών, αντιφλεγμονωδών, αμινοξέων και ιχνοστοιχείων σε ένα μοναδικό σύστημα μεταφοράς το PH-DVC. Το σύστημα μεταφοράς εξασφαλίζει την ομοιόμορφη και ελεγχόμενη κατανομή των ενεργών συστατικών και δημιουργεί φόρμουλες μέγιστης ισχύος χωρίς αρνητικές παρενέργειες. Η pHformula έχει επίσης εισαγάγει στις θεραπείες της την τεχνολογία ” layer και leave on”  το οποίο σημαίνει ότι οι θεραπείες δεν απομακρύνονται από το δέρμα, παραμένουν και  αυτο- εξουδετερώνονται  . Η ισχύς και το βάθος των θεραπειών ελέγχονται και παρακολουθούνται ανά πάσα στιγμή από ειδικό του δέρματος.

Σε μια συνεχώς εξελισσόμενη και μεταβαλλόμενη βιομηχανία, τα Συστήματα Αναδόμηση του δέρματος αντιπροσωπεύουν την «τελευταία εξέλιξη» της θεραπείας του δέρματος και της τεχνολογίας κατά της γήρανσης. Οι δεκαετίες διεύρυνσης της γνώσης, της έρευνας, της εξερεύνησης και της δημιουργικότητας έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη ενός συστήματος θεραπείας για την αποκατάσταση της επιδερμίδας εξασφαλίζοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσάς και το δέρμα σας.

PHFORMULA

© 2022 PHFORMULA - SUPPORT BY WEB BUILDERS