Δέρμα λαιμού: Γυρίστε πίσω τον χρόνο!

Στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ, τα σημάδια της γήρανσης εμφανίζονται  πολύ νωρίς. Συχνά είναι εξίσου ή ακόμη και περισσότερο έντονα σε σχέση με τα αντίστοιχα του προσώπου. Λεπτές γραμμές και ρυτίδες, χαλάρωση, μείωση του πάχους του δέρματος και δυσχρωμίες παρατηρούνται συχνά στο δέρμα της περιοχής. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε την ιδιαίτερη ανατομία του λαιμού, αλλά και ότι κάθε κατάσταση δέρματος χρειάζεται εξατομικευμένη αντιμετώπιση.

Γιατί γερνά γρηγορότερα το δέρμα του λαιμού;

Είναι γεγονός πως το πάχος στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ είναι αρκετά μικρό, εξαιτίας της μειωμένης ποσότητας κολλαγόνου. Λόγω της φυσιολογίας της περιοχής, παρατηρούμε ότι οι περισσότεροι μύες δε στηρίζονται από κάποιο οστό. Επίσης, το δέρμα στο λαιμό δεν υποστηρίζεται επαρκώς από τον συνδετικό ιστό. Συνεπώς, είναι αναμενόμενο ότι με τη χαλάρωση των μυών, θα χαλαρώσει και το δέρμα, χάνοντας προοδευτικά την ελαστικότητά  του.

Επιπλέον, μια ακόμα ιδιαιτερότητα είναι ότι  στην περιοχή υπάρχει σαφώς μικρότερος αριθμός σμηγματογόνων αδένων και μελανινοκυττάρων. Η έλλειψη λίπανσης δυσχεραίνει την ανθεκτικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία οδηγώντας στην εμφάνιση ρυτίδων και δυσχρωμιών.

Ολοκληρωμένο σύστημα αναδόμησης N.E.C.K

Για την πρόληψη και την αποκατάστασης των σημαδιών της γήρανσης στην περιοχή του λαιμού, η pHformula έχει δημιουργήσει το σύστημα αναδόμησης N.E.C.K.. Τα οφέλη της  προσέγγισης βασίζονται στις υψηλές συγκεντρώσεις και την πολυλειτουργικότητα των ενεργών συστατικών,  γεγονός που επιτρέπει την ταυτόχρονη αντιμετώπιση πολλαπλών δερματικών καταστάσεων.

Ήδη από την πρώτη συνεδρία, ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης  ενώ παράλληλα, υπάρχει εμφανής βελτίωση στην ενυδάτωση, την ανόρθωση και την ελαστικότητα. Επιπλέον, παρατηρείται βελτίωση στις ήδη υπάρχουσες δυσχρωμίες, οι οποίες σταδιακά αποχρωματίζονται. Το δέρμα της περιοχής αποκτά καλύτερη υφή, φαίνεται αναζωογονημένο και σαφώς πιο φωτεινό και λείο. Η προηγμένη τεχνολογία των συνθέσεων της pHformula ενισχύει την αποκατάσταση της συνολικής υγείας του δέρματος.

Πώς να προσέξω περισσότερο το δέρμα του λαιμού;

Η έκθεση του λαιμού και του ντεκολτέ στην ηλιακή ακτινοβολία λειτουργεί επιβαρυντικά, προκαλώντας φωτογήρανση στην επιδερμίδα και συσσώρευση από πολλαπλές βλάβες. Η επαρκής αντηλιακή προστασία αποτελεί απαραίτητο βήμα της καθημερινής φροντίδας και μπορεί να εξασφαλίσει τη μακροζωία των κυττάρων, αλλά και τη βέλτιστη λειτουργία τους. Επιπλέον, εξαιρετικά βοηθητικός παράγοντας είναι η υιοθέτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής. Συστήνεται περιορισμός του καπνίσματος και του αλκοόλ, προσεκτική διατροφή και ενίσχυση της σωματικής άσκησης. Ειδικά η προσθήκη μερικών ειδικών διατάσεων για τους μύες της περιοχής, συμβάλλει στην αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας, την οξυγόνωση των ιστών και την σύσφιξη.

Για την καθημερινή αναδόμηση του δέρματος λαιμού και ντεκολτέ, η pHformula προτείνει:

  • N.E.C.K. recovery:  Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού και βελτίωση των επιπέδων υγρασίας και ελαστικότητας.
  • POINT extra firm:  Το ισχυρό σύμπλοκο πεπτιδίων οδηγεί σε βελτίωση της σύσφιξης και της σφριγηλότητας, αποκατάσταση των δυσχρωμιών και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση.
  • P.O.S.T. recovery: Μαλακτική κρέμα με αξιοσημείωτες αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες
  • U.V. protect SPF 50+:  Ισχυρή προστασία από τη UVA και UVA ακτινοβολία και την περιβαλλοντική μόλυνση, ενίσχυση της αναδόμησης του δέρματος και αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού
  • C. C. cream SPF 30+: Παροχή φωτοπροστασίας, αντιγηραντικής δράσης, λόγω της βιταμίνης Α και λευκαντικών ιδιοτήτων, λόγω της βιταμίνης C. Φυσική κάλυψη σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις.

 

PHFORMULA

© 2022 PHFORMULA - SUPPORT BY WEB BUILDERS