Ποια είναι τα οφέλη της βιταμίνης C για το δέρμα;

Τα οφέλη της βιταμίνης C για το σώμα μας και για τη διατροφική υγεία είναι ένα πιο κοινό θέμα  συζήτησης σε σχέση με τα οφέλη της βιταμίνης C στην ενίσχυση της  υγείας του δέρματος. Γνωρίζουμε ότι η βιταμίνη C βοηθάει στην υγεία των οστών και των δοντιών, ενισχύει  το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει την αρτηριακή πίεση.

Η κύρια λειτουργία του δέρματος είναι να λειτουργήσει ως φραγμός ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Το δέρμα αποτελείται από δύο στιβάδες: την επιδερμίδα (εξωτερική στιβάδα) που παρέχει τη λειτουργία φραγμού και το χόριο (εσωτερική στιβάδα) η οποία εξασφαλίζει δύναμη και ελαστικότητα παρέχοντας παράλληλα  θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα. Το δέρμα περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις βιταμίνης C, οι οποίες είναι γνωστό ότι διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου και βοηθούν στην φυσική αντιοξειδωτική προστασία του ενάντια στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Τα οφέλη της Βιταμίνης C

Η βιταμίνη C διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό συστατικό για την φροντίδα της επιδερμίδας καθώς “τονώνει” το δέρμα σας. Η βιταμίνη C διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η βιταμίνη C μειώνει την υπερμελάγχρωση.

Πρόκειται για ένα συστατικό που επιταχύνει το φυσικό ρυθμό ανανέωσης των δερματικών κυττάρων, το οποίο σημαίνει ότι οι υπερμελαγχρωματικές περιοχές αποχρωματίζονται πιο γρήγορα.

Η βιταμίνη C μειώνει τις βλάβες που προκαλούνται από την έκθεση σε UV ακτινοβολία.

Ενώ η βιταμίνη C δεν είναι αντηλιακό, οι αντιοξειδωτικές της ιδιότητες προστατεύουν από την πρόκληση βλαβών από τις υπεριώδεις ακτίνες που προκαλούν τις ελεύθερες ρίζες.

Η βιταμίνη C ενισχύει τον φυσικό χρωματικό τόνο.

Η Βιταμίνη C παρέχει πιο ομοιόμορφο και φωτεινό τόνο στο δέρμα καθότι επιταχύνει το φυσικό ρυθμό ανανέωσης κυττάρων και με φυσικό τρόπο βοηθάει στην καταπολέμηση της υπερμελάγχρωσης και των γεροντικών κηλίδων.

Βοηθά στην επούλωση των πληγών.

Το σώμα  χρησιμοποιεί τη βιταμίνη C για να αντικαταστήσει τον κατεστραμμένο ιστό του δέρματος και να επουλώσει τα τραύματα σωστά ώστε να μην σχηματίζονται ουλές.

Τι κάνει τα τοπικά παρασκευάσματα βιταμίνης C τόσο σημαντικά;

Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ικανότητα να παράγουν τη σωστή ποσότητα Βιταμίνης C η οποία είναι τόσο σημαντική για ένα όμορφο και υγιές δέρμα.

Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της βιταμίνης C είναι ότι είναι υδατοδιαλυτή και η πλειοψηφία της βιταμίνης C που καταναλώνουμε  αποβάλλεται γρήγορα. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αναπλήρωση της βιταμίνης C στο δέρμα είναι η απευθείας εφαρμογή της σε αυτό.

Τα τοπικά αντιοξειδωτικά παράγουν πολύ υψηλότερες συγκεντρώσεις στο δέρμα σε σύγκριση με τα συμπληρώματα διατροφής. Με την καθημερινή τοπική εφαρμογή της βιταμίνης C στο δέρμα, μπορεί να επιτευχθούν άριστα  επίπεδα ενός υγιούς δέρματος. Είναι επίσης γνωστό ότι όταν ένα τοπικό αντιοξειδωτικό απορροφάτε από το δέρμα, δεν μπορεί να απομακρυνθεί με νερό ή να αφαιρεθεί. Ακόμα και αν σταματήσει η εφαρμογή της βιταμίνης C τοπικά, μια σημαντική ποσότητα θα παραμείνει στο δέρμα μέχρι και για τρεις ημέρες μετά την τελευταία εφαρμογή.

Η αναζωογόνηση του δέρματος με τη συνεχή αναπλήρωση της βιταμίνης C μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση ενός υγιούς και νεανικού δέρματος, με την πάροδο του χρόνου.

pHabulous solutions!

Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για να αποτρέψτε και να αντιστρέψτε τις ορατές βλάβες της γήρανσης και των χρωματικών αλλαγών του δέρματος. Η  pHformula έχει αναπτύξει μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη κρέμα βιταμίνης C με 24ωρη ενυδατική δράση για άμεση και υψηλή ενυδάτωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

V.I.T.A C radiance release activator

Ενεργή σκόνη καθαρού L-ασκορβικού οξέος διαλύεται στον ενεργοποιητή pHformula radiance release λίγο πριν την εφαρμογή. Το μέγιστής συγκέντρωσης διάλυμα βιταμίνης C καθίσταται εξαιρετικά απορροφήσιμο για το δέρμα. Ένα προηγμένο Σύστημα Αναδόμησης, το οποίο αντιμετωπίζει τα πρώιμα σημάδια κάθε δερματικής βλάβης. Ιδανική θεραπεία για τους καλοκαιρινούς μήνες.

pHabulous treatments

Θεραπείες mesoresurfacing για πρόσωπο και λαιμό

11 ισχυρά συστατικά συνδυάστηκαν μοναδικά για να δημιουργήσουν την τελική θεραπεία αναδόμησης της pHformula. Πρόκειται για μια ανώτερη θεραπεία στην οποία διάφορα προβλήματα γήρανσης μπορούν να αντιμετωπιστούν ταυτόχρονα ξεκινώντας από το λαιμό και το ντεκολτέ. Στην περιοχή του προσώπου υπάρχει ιδιαίτερη εστίαση σε

συγκεκριμένους τομείς όπως η λεπτή περιοχή των ματιών καθώς και η ρινοπαρειακή ρυτίδα γύρω από την περιοχή του στόματος. Θεραπεία ενεργοποίησης παραγωγής φυσικού κολλαγόνου, με το μοναδικό T.D.S. firming διάλυμα εφαρμόζεται στις προβληματικές περιοχές, όπως η λεπτή περιοχή των ματιών, καθώς και η περιοχή barcode γύρω από το στόμα. Ο συνδυασμός ειδικών οξέων, Ρετινόλης, βιταμίνης C, THPE

και πεπτιδίων έχει ως αποτέλεσμα μια θαυμάσια θεραπεία με άμεσα ορατά αποτελέσματα, αφήνοντας το δέρμα ακτινοβόλο, σφριγηλό και καλά ενυδατωμένο.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Vita C Cream

Η Βιταμίνη C είναι απαραίτητη γιατί προλαμβάνει και αποτρέπει τα ορατά σημάδια της γήρανσης και τις χρωματικές αλλαγές του δέρματος. Η pHformula έχει αναπτύξει μία κρέμα υψηλής συγκέντρωσης Βιταμίνης C με 24-ώρες ενυδατικές ιδιότητες για να προσφέρει άμεση και εντατική ενυδάτωση. Η ελαφριάς υφής κρέμα Βιταμίνης C περιέχει Φωσφορικό Μαγνήσιο Ασκορβικού Oξέος σε μέγιστη ισχύ, που ενεργά οδηγεί στην ανώτερη αντιγήρανση του δέρματος καθώς είναι ιδανική για καθημερινή αλλά και μακράς διάρκειας εφαρμογή. Η σύνθεση της περιλαμβάνει 24-ώρο ενυδατικό σύμπλοκο αποτελούμενο από ένα συνεργικό μείγμα φυσικών ενυδατικών παραγόντων που παρέχει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα.

Διατήρηση ενός υγιούς δέρματος

Vita C ορός ενδοκυτταρικής επικοινωνίας

Ένας συμπυκνωμένος ορός για την υγιή συντήρηση του δέρματος, αντλώντας την ισχύ του από διάφορες μορφές βιταμίνης C. Η μοναδική του δράση μέσω της ενδοκυτταρικής επικοινωνίας ενισχύει τη φωτεινότητα του δέρματος σε ανώτατο επίπεδο.

Πολυλειτουργικές λύσεις

C.C. CREAM SPF 30+
Το πολυλειτουργικό σύμπλεγμα διορθωτικής κρέμας C.C., ελαχιστοποιεί αμέσως την εμφάνιση των ατελειών, ενώ τα αντηλιακά φίλτρα εμποδίζουν την επιτάχυνση της γήρανσης από τις ακτίνες UVA-UVB. Ιδανικό για χρήση μετά από δερματολογικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένου ήπιας έως μεσαίας ισχύος  χημικά peelings, laser και IPL.

Απαραίτητη για δερματική άμυνα

U.V. protect SPF 50+

Ένα βασικό προϊόν για την άμυνα του δέρματος με μοναδικό συνδυασμό των τελευταίας τεχνολογίας συστατικών.

Το  U.V. protect SPF 50+ παρέχει υψηλή προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA / UVB μειώνοντας παράλληλα τη φλεγμονή που παράγεται από την υπέρυθρη ακτινοβολία. Παρέχει υψηλή αντηλιακή προστασία και είναι άνετο και απαλό στο δέρμα. Αυτή η μοναδική φόρμουλα, ιδανική για το πρόσωπο, περιλαμβάνει ευεργετικά συστατικά που βοηθούν στην αποφυγή της ξηρότητας του δέρματος. Ιδανική εφαρμογή κατά τη διάρκεια των θεραπειών Αναδόμησης ή τις υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες.

Η λήψη συμπληρωμάτων και η τοπική εφαρμογή είναι ιδανικός συνδυασμός.

Η βιταμίνη C αποτελεί ουσιαστικό μέρος της υγείας του δέρματος τόσο ως αντιοξειδωτικό μικρού μοριακού βάρους όσο και ως σημαντικός παράγοντας για τη σύνθεση κολλαγόνου. Συμβάλλει επίσης στη φυσική φωτοπροστασία, μειώνει τη φωτογήρανση και είναι απαραίτητη για την επούλωση πληγών. Κυρίως θυμηθείτε ότι ένα ενυδατωμένο δέρμα (ανεξάρτητα από την φροντίδα του) είναι ένα χαρούμενο δέρμα!

Απευθυνθείτε  στους εξειδικευμένους συνεργάτες της  pHformula για να σας ενημερώσουν για τη σειρά προϊόντων με βιταμίνη C.

PHFORMULA

© 2022 PHFORMULA - SUPPORT BY WEB BUILDERS
0