Ανώτερης ποιότητας αντιγηραντικά συστατικά

Πώς γνωρίζετε ότι αγοράζετε το κατάλληλο αντιγηραντικό προϊόν για το δέρμα σας; Η απάντηση κρύβεται στα ενεργά του συστατικά. Ο κατάλογος των Αντιγηραντικών Συστατικών μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στον καταναλωτή οπότε θα βοηθούσε αν το απλοποιούσαμε.

Αντιγηραντικά συστατικά

Η αναζήτηση ανάμεσα στην ποικιλία των αντιγηραντικών προϊόντων περιποίησης δέρματος όπου όλα υπόσχονται ότι παρέχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα σε κάθε δερματική διαταραχή , μπορεί να εξελιχθεί σε  μια αρκετά δυσάρεστη εμπειρία για τον καταναλωτή. Με το πέρασμα των χρόνων και με τις νέες καινοτομίες στην βιομηχανία της περιποίησης του δέρματος, τα συστατικά πλέον είναι ο ακρογωνιαίος λίθος και ο καθοριστικός παράγοντας που καθιστούν ένα προϊόν το καλύτερο στην αγορά ώστε να διορθώσει, να εξισορροπήσει ή να ενισχύσει μια δερματική βλάβη.

Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε τα συστατικά που χρησιμοποιεί η pHformula στα Συστήματα Αναδόμησης του δέρματος  για την αντιμετώπιση της  γήρανσης και σε ποια προϊόντα έχει εντάξει αυτά τα ανώτερα ενεργά συστατικά.

Γλυκολικό οξύ

Το Γλυκολικό οξύ είναι ένα Α-υδροξυ οξύ, το οποίο είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι χαλαρώνει τους δεσμούς που συγκρατούν τα κύτταρα του δέρματος μεταξύ τους, απομακρύνοντας έτσι την ανώτερη επιφανειακή στιβάδα. Βελτιώνει κατά αυτό τον τρόπο την θαμπή, κατεστραμμένη και γηρασμένη επιδερμίδα.

Το A.G.E. recovery είναι ειδικά σχεδιασμένο προϊόν να ενεργεί συνεργικά με τις θεραπείες αναδόμησης της pHformula και αποτελείται από ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών που δρουν συνεργικά για να συμβάλλουν στην επιτάχυνση της αποκατάστασης του δέρματος, να διατηρήσουν τη συνολική του υγεία και να βοηθήσουν στην πρόληψη των μελλοντικών βλαβών.

Μανδελικό οξύ

Το Μανδελικό οξύ  διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων χωρίς ερεθισμό. Είναι πολύ αποτελεσματικό ως θεραπεία για διάφορους τύπους υπερμελάγχρωσης που συχνά συνδέονται με το γηρασμένο δέρμα.

Ο ορός A.C.T.I.V.E. formula είναι ειδικά σχεδιασμένος για χρήση ως προϊόν προετοιμασίας πριν ή και κατά τη διάρκεια των θεραπειών ελεγχόμενης αναδόμησης της pHformula ώστε να βοηθήσει στην ομαλοποίηση κάθε δερματικής διαταραχής και να διατηρήσει τη συνολική υγεία του δέρματος.

Λακτοβιονικό Οξύ

Το Λακτοβιονικό οξύ είναι ένα Πόλυ-υδροξυ οξύ το οποίο παρέχει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα όπως :η νεανικότητα του ιστού, η αύξηση του κύκλου ζωής των κυττάρων, η αντιοξειδωτική δράση, η επούλωση πληγών, η υψηλή ενυδάτωσης και αύξηση ενδογενούς υγρασία και η αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού.

Η P.O.S.T. recovery  cream είναι μία πλούσια μαλακτική κρέμα και  περιέχει ένα μείγμα από υγραντικές ουσίες που προσφέρουν μέγιστη ενυδάτωση. Βοηθάει στην άμεση ανακούφιση του δέρματος από τη ξηρότητα και παρέχει εξαιρετικές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

THPE- ΤετραϋδροξυπροπυλοΑιθυλενοδιαμίνη

Η  THPE- ΤετραϋδροξυπροπυλοΑιθυλενοδιαμίνη είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά ενεργά αντιγηραντικά συστατικά καθώς δρα μέσω του μηχανισμού της συστολής των κερατινοκυττάρων και οδηγεί σε ανορθωτικό  αποτέλεσμα (lifting effect.)

Το E.Υ. Ε recovery είναι μια ισχυρή αλλά απαλή σύνθεση που περιέχει ένα μοναδικό σύμπλεγμα πεπτιδίων το οποίο συμβάλλει στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, καθώς επίσης βελτιώνει τους μαύρους κύκλους και στις σακούλες. Ιδανικό για χρήση κάτω από το οστό του φρυδιού για άμεσο αποτέλεσμα στη σύσφιξη και στην ανόρθωση του βλεφάρου.

Ρετινόλη

Η Ρετινόλη ρυθμίζει την κυτταρική διαφοροποίηση, διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης και δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Η VITA A κρέμα περιέχει καθαρή Ρετινόλη και θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως ένα προηγμένο θεραπευτικό προϊόν για το γερασμένο δέρμα. Η Ρετινόλη συμβάλλει στην διέγερση της κυτταρικής αναγέννησης για την εξάλειψη των λεπτών γραμμών, ρυτίδων, κηλίδων στην Ενδογενή αλλά  και Εξωγενή γήρανση. Η Ρετινόλη δρα επίσης αποτελεσματικά στο ασφυξιακό δέρμα με ενεργούς φαγέσωρες που σχετίζονται με το προβληματικό δέρμα. Η σύνθεση της περιλαμβάνει το 24-ώρο Ενυδατικό Σύμπλοκο που αποτελείται από ένα συνεργικό μείγμα φυσικών ενυδατικών παραγόντων που παρέχει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα.

Μικροενθυλακωμένη Ρετινόλη

Η μικροενθυλάκωση της Ρετινόλης εξασφαλίσει τα μέγιστα αποτελέσματα καθώς προστατεύει τη σταθερότητα του μορίου της Βιταμίνης Α. Η Ρετινόλη απελευθερώνεται σταδιακά στο δέρμα για καλύτερη διείσδυση και βαθιά απελευθέρωση δραστικών ουσιών. Οι προστατευτικές ιδιότητες μειώνουν επίσης την απώλεια υγρασίας στο δέρμα. Η Ρετινόλη είναι μια καθαρή μορφή βιταμίνης Α και όταν χορηγείται στο δέρμα μετατρέπεται σε Ρετινοϊκό οξύ το οποίο έχει ανώτερα οφέλη για το δέρμα. Η Ρετινόλη δεν  χρησιμοποιείται μόνο για την αντιγήρανση, αλλά και για την καταπολέμηση της ακμής, την επιδιόρθωση του δέρματος που έχει υποστεί βλάβη από τον ήλιο και την αποκατάσταση του επιδερμικού φραγμού.

Μια ισχυρή μάσκα αναζωογόνησης VITA A που επιταχύνει την ανανέωση του δέρματος και μειώνει τα σημάδια γήρανσής του κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η δραστική Μικροενθυλακωμένη Ρετινόλη συμβάλλει στην αύξηση του κυτταρικού κύκλου που οδηγεί σε υγιές λαμπερό δέρμα.

Φωσφορικός Εστέρας Ασκορβικού Μαγνησίου

Ο Φωσφορικός Εστέρας Ασκορβικού Μαγνησίου είναι μια σταθερή μορφή βιταμίνης C που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, προάγει την επούλωση πληγών και καταστέλλει την υπερμελάγχρωση. Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την πρόληψη και την αναστροφή ορατών βλαβών γήρανσης του δέρματος καθώς και χρωματικών αλλαγών. Η  pHformula έχει αναπτύξει μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη κρέμα Βιταμίνης C με 24ωρες ενυδατικές ιδιότητες για να προσφέρει άμεση και υψηλή ενυδάτωση.

Η κρέμα βιταμίνης C με ελαφριά υφή περιέχει Φωσφορικό Εστέρα Ασκορβικού Μαγνησίου σε συνταγογραφημένη ισχύ, που έχει ως αποτέλεσμα ανώτερα οφέλη κατά της γήρανσης, ιδανικά για καθημερινή αλλά  και μακράς διάρκειας εφαρμογή. Το 24ωρο ενυδατικό σύμπλεγμα αποτελείται από ένα συνεργιστικό μίγμα φυσικών ενυδατικών παραγόντων που βοηθούν στην ενυδάτωση και στην προστασία του δέρματος.

Το UV PROTECT SPF 50+ είναι ένα βασικό προϊόν άμυνας δέρματος με μοναδικό συνδυασμό συστατικών που παρέχουν ανώτερη προστασία από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA / UVB μειώνοντας παράλληλα τη φλεγμονή που προκαλείται από την υπέρυθρη ακτινοβολία. Παρέχει υψηλή αντηλιακή προστασία χωρίς να προκαλέσει δυσφορία στο δέρμα. Αυτή η μοναδική φόρμουλα, ειδικά για το πρόσωπο, περιλαμβάνει ευεργετικά συστατικά που βοηθούν στην αποφυγή της ξηρότητας του δέρματος. Ιδανική για εφαρμογή κατά τις θεραπείες Αναδόμησης του δέρματος ή τις υπαίθριες δραστηριότητες και τον αθλητισμό.

Φερουλικό οξύ

Το Φερουλικό οξύ είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που εντοπίζεται σε φυτά και συμβάλλει στην καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης, της βλάβης από τον ήλιο και της υπερμελάγχρωσης. Αυξάνει επίσης τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα της Βιταμίνης Ε.

Ο συμπυκνωμένος διορθωτικός ορός HYDRA serum περιέχει ένα εξειδικευμένο μείγμα δραστικών συστατικών και συστατικών δέσμευσης υγρασίας που ενυδατώνουν εντατικά τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Phytosan

Το Phytosan περιέχει πρωτεΐνες, γλυκοπρωτεΐνες και πολυσακχαρίτες που απομονώνονται από φασόλια σόγιας, το οποίο παρέχει ολοκληρωμένη προστασία φωτοπροστασίας , και μειώνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης του δέρματος που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Η ισχυρή και πλούσια κρέμα σύσφιξης POINT EXTRA FIRM συντίθεται από ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών που περιλαμβάνει Σύμπλοκο πεπτιδίων για την ενίσχυση των φυσικών πρωτείνων του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι η εμφανής  βελτίωση του  περιγράμματος  του προσώπου καθώς το δέρμα εμφανίζεται λείο, σφιχτό και ανορθωμένο.

Η POINT AGE REVERSE είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο πεπτιδίων και βοτανικών που συμβάλλουν στη μείωση των ορατών βλαβών γήρανσης του δέρματος και προάγουν τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του. Αυτό το προηγμένο σύμπλοκο πεπτιδίων βοηθά στην διέγερση της σύνθεσης κολλαγόνου και γλυκοζαμινογλυκάνης. Ένας μοναδικός συνδυασμός αντιοξειδωτικών και δραστικών συστατικών συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης της πρόωρης γήρανσης και των βλαβών από τον ήλιο.

Η POINT MULTI PROTECT είναι  μια αντιγηραντική ενυδατική κρέμα με πεπτίδια και δείκτης αντηλιακής προστασίας SFP 15, σχεδιασμένη για το ευαίσθητο και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο δέρμα. Πρόκειται για μια μοναδική ενυδατική κρέμα που διορθώνει, ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα ενώ το αφήνει ήρεμο και μαλακό.

Υποστηρίξτε τη θεραπεία στο σπίτι με την επαγγελματική θεραπεία αναδόμησης του δέρματος.

Οι θεραπείες ελεγχόμενης αναδόμησης της pHformula είναι σχεδιασμένες και διαμορφωμένες για να αντιμετωπίζουν όλους τους τύπους και τις διαταραχές του δέρματος- υποστηριζόμενη από την αναγεννητική ιατρική με εμπειρία περισσότερα από 30 χρόνια.

Οι θεραπείες αναδόμησης του δέρματος της pHformula που επικεντρώνονται ειδικά στη γήρανση περιλαμβάνουν:

  • Ultimate resurfacing: μία ανώτερη θεραπεία στην οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν διάφορες καταστάσεις γηρασμένου δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του λαιμού και του ντεκολτέ. Μια θεραπεία με άμεσα ορατά αποτελέσματα που αφήνει το δέρμα λείο, σφιχτό και καλά ενυδατωμένο.
  • Instant firming: ειδικά σχεδιασμένη για ένα πιο σφιχτό και πιο υγιές δέρμα. Άμεση βελτίωση στην εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, ειδικά γύρω από την περιοχή των ματιών και γύρω από το στόμα.
  • Instant glow experience: συνδυαστική θεραπεία που φωτίζει το δέρμα, διεγείρει το κολλαγόνο και απομακρύνει ορατά σημάδια της γήρανσης από το δέρμα. Αυτή η θεραπεία αναδόμησης αφήνει το δέρμα έντονα φωτεινό και λαμπερό.

Συνιστάται να έχετε μια επαγγελματική θεραπεία αναδόμησης δέρματος κάθε 10 – 21 ημέρες ή όπως σας συνταγογραφήθηκε από τον ειδικό της pHformula προκειμένου να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα που υποστηρίζονται από τη σωστή συνταγογραφούμενη ισχύος θεραπείας  στο σπίτι. Προσέξτε την υγεία του δέρματός σας. Επικοινωνήστε με τον εξειδικευμένο συνεργάτη της pHformula για να μάθετε πώς μπορείτε να καταπολεμήσετε τα ορατά σημάδια γήρανσης με την pHformula.

PHFORMULA

© 2022 PHFORMULA - SUPPORT BY WEB BUILDERS