Πώς μπορείτε να φροντίσετε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών σας

Έφτασε η ώρα που αρχίζετε να σκέφτεστε πως να αποκτήσετε μια πιο νεανική εμφάνιση; Η περιοχή των ματιών είναι το σημείο του προσώπου από όπου πρέπει να ξεκινήσετε.

 
Τα πρώτα σημάδια γήρανσης, όπως είναι οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, η χαλάρωση, το οίδημα ή η συνεχή κουρασμένη όψη κάνουν την εμφάνιση τους πρώτα στο δέρμα της περιοχή των ματιών.

 
Συνυπάρχουν αρκετοί παράγοντες που καθιστούν το δέρμα στην περιοχή των ματιών πιο ευάλωτο στη βιολογική και περιβαλλοντική γήρανση. Αρχικά το δέρμα στην περιοχή αυτή είναι πολύ πιο λεπτό από αυτό του προσώπου με αποτέλεσμα να είναι πιο επιρρεπές στην χαλάρωση και το σχηματισμό ρυτίδων και με την πάροδο του χρόνου να γίνεται ακόμα πιο λεπτό.

Ο ιστός στην περιοχή των ματιών στερείται βασικά δομικά συστατικά που το υποστηρίζουν και το ενδυναμώνουν όπως: μαλακοί ιστοί, λίπος και μύες. Η απουσία αυτών των υποστηρικτικών στοιχείων συμβάλλει στην υποχώρηση και βύθιση του δέρματος.

Επίσης έχει λιγότερους σμηγματογόνους αδένες και κολλαγόνο, παράγοντες που επιδεινώνουν το σχηματισμό την ρυτίδων και την αφυδάτωση του ιστού.

Τέλος, πολύ συχνή είναι η παρουσία των μαύρων κύκλων και του οιδήματος (σακούλες) που σχετίζονται με την έλλειψη ύπνου, διατροφικές συνήθειες, άγχος καθώς και κληρονομικούς παράγοντες.

Η pHformula καινοτομεί στην φροντίδα της απαιτητικής περιοχής των ματιών με τα επιθέματα, CRYSTAL ΕΥΕS.

 

Τα CRYSTAL EYES, έχουν δημιουργηθεί με την τεχνολογία multicrystal και η τρισδιάστατη σχεδίασή τους αποτελείται από 2 επίπεδα υδάτινου gel από μικροκρυστάλλους, ανάμεσα από τα οποία υπάρχει ένα πλέγμα ελαστικών ινών.

Κατά την επαφή τους με το δέρμα, επέρχεται θέρμανση του gel και κατ’ επέκταση, διόγκωση του πλέγματος προς 6 διαφορετικές κατευθύνσεις, παρέχοντας φυσική ανόρθωση και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Η προηγμένη σύνθεση των CRYSTAL EYES με αυξητικούς παράγοντες, φυτικά εκχυλίσματα, αντιφλεγμονώδη και ενυδατικά συστατικά, ενισχύει την ελαστικότητα, την σύσφιξη, τη φωτεινότητα και ενυδάτωση του δέρματος, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και απαλύνει τους μαύρους κύκλους, προσδίδοντας μια πολυδιάστατη προσέγγιση στην υγιή εμφάνιση του δέρματος.

Tα CRYSTAL EYES αποτελούν ιδανική επιλογή για άτομα που εμφανίζουν σημεία κούρασης, αφυδάτωση ιστού, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, χαλάρωση, μαύρους κύκλους και σακούλες.

Μπορείτε να εμπλουτίσετε τα CRYSTAL EYES με την συνεργική δράση των ορών M.E.L.A. serum, H.Y.D.R.A. serum και VITA C serum, ή το E.Y.E. recovery.


Χρησιμοποιήστε το M.E.L.A. serum συνδυαστικά με το crystal eyes για να ενισχύσετε τη δράση τους ενάντια στους μαύρους κύκλους, το VITA C serum για να ενισχύσετε τη φωτεινότητα και τη σύνθεση του κολλαγόνου, το H.Y.D.R.A. serum για να αποκαταστήσετε τα επίπεδα υγρασίας στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Επιπροσθέτως και οι τρεις οροί περιέχουν ένα καινοτόμο σύμπλοκο πεπτιδίων και υαλουρονικού οξέος που συμβάλλει στη λείανση των λεπτών γραμμών και στην ενυδάτωση του ιστού.

Εφαρμόστε τον επιλεγμένο διορθωτικό ορό στην υπό θεραπεία περιοχή, αφαιρέστε το λευκό προστατευτικό από τα CRYSTAL EYES και με νωπά δάχτυλα, τοποθετήστε και προσαρμόστε τα επιθέματα. Αφήστε τα για τουλάχιστον 10’ ή και για όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Η συχνότητα εφαρμογής εξαρτάται από την ένταση του προβλήματος. Μπορούν να εφαρμοστούν είτε 1 με 2 φορές την εβδομάδα για ένα άμεσο αποτέλεσμα ή για συντήρηση, είτε ως sock treatment 2 εβδομάδων, όπου η εφαρμογή θα πραγματοποιείται εναλλάξ βράδυ παρά βράδυ, με ολονύχτια δράση.

Μετά την εφαρμογή τους τοποθετήστε τα επιθέματα σε ένα μπολ και καλύψτε την επιφάνειά τους με νερό. 20’ αργότερα τα patches θα υγροποιηθούν και θα μετατραπούν σε μια gel μάσκα προσώπου η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα σε ένα διάστημα 24ων ωρών.

Μπορείτε να εξατομικεύσετε την CRYSTAL FACE MASK προσθέτοντας το P.O.W.E.R. essence tonic ή το H2O flash, για να προσδώσετε περεταίρω αντιγηραντικές, λευκαντικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

PHFORMULA

© 2022 PHFORMULA - SUPPORT BY WEB BUILDERS