Αναδόμηση – τι σημαίνει για το δέρμα σας;

H πλαστική χειρουργική είναι μια τεράστια βιομηχανία. Σύμφωνα με την Αμερικανική Κοινότητα Πλαστικών Χειρουργών, περίπου 15,9 εκατ. χειρουργικές και ελάχιστα επεμβατικές αισθητικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2015 και μόνο – αριθμός ακόμη υψηλότερος από εκείνον του 2014. Και είναι εύκολο να καταλάβουμε το πλεονέκτημα – πηγαίνετε για ύπνο ή είστε ναρκωμένος και, όταν επανέρχεστε, η περιοχή με το πρόβλημα στο πρόσωπο ή το σώμα σας που σας είχε ενοχλήσει για χρόνια έχει φύγει. Αλλά με ορισμένες διαδικασίες όπως λίφτινγκ να κοστίζουν πιθανώς έως 12.000 δολάρια και με τις πιθανές παρενέργειες που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, αποχρωματισμό, ασυμμετρία, μόλυνση, κακό ουλώδη ιστό και νέκρωση ιστών, αυτή δεν είναι η λύση για τον καθένα.

Τώρα, άνδρες και γυναίκες αναζητούν αποτελεσματικές και λιγότερο δαπανηρές εναλλακτικές λύσεις για την αισθητική χειρουργική. Το μέλλον της αισθητικής αγοράς γίνεται ολοένα και πιο εστιασμένο σε μη επεμβατικές λύσεις.

Αναδόμηση δέρματος

Αν και έχει εμφανιστεί σε κάποια μορφή από τη δεκαετία του ’80, η αναδόμηση του δέρματος αντιπροσωπεύει το επόμενο επίπεδο της φροντίδας και αντι-γήρανσης του δέρματος. Επιστημονικές εξελίξεις έχουν ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την κατανόηση και τη γνώση της δερματικής αναδόμησης και της δυναμικής της. Από λέιζερ σταθερών κυμάτων διοξειδίου του άνθρακα έως μη αφαιρετικά συστήματα λέιζερ που χρησιμοποιούνται ευρέως σήμερα, αυτός είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς στην αγορά.

Η pHformula έχει εξελίξει την αναδόμηση του δέρματος ακόμη περισσότερο, με δερματολογικές, μη επεμβατικές και προσαρμοσμένες θεραπείες αναδόμησης που βασίζονται σε πάνω από τρεις δεκαετίες συνδυασμένης γνώσης και εμπειρίας επιστημονικής, ιατρικής και ομορφιάς.

Τι είναι λοιπόν η αναδόμηση και τι κάνει στο δέρμα σας;

Πρόκειται για μια μη επεμβατική διαδικασία που αναζωογονεί το δέρμα σας στρωματικά. Η ελεγχόμενη αναδόμηση του δέρματος περνά πέρα ​​από το εξωτερικό στρώμα του δέρματος για να προκαλέσει ενεργά μια επιταχυνόμενη μορφή της αναγέννησης των κυττάρων σε όλα τα στρώματα. Νέα κύτταρα του δέρματος σχηματίζονται από μέσα προς τα έξω, με αποτέλεσμα μια πιο λαμπερή, νεανική επιδερμίδα – ελαττώνοντας την εμφάνιση τραύματος ή ερεθισμού, χωρίς τον κίνδυνο και το κόστος που συνδέεται με την αισθητική χειρουργική. Και η προσέγγιση της pHformula στην αναδόμηση δέρματος είναι μοναδική στην αγορά της αισθητικής.

Το σύστημα θεραπείας της pHformula πρωτοπορεί στη συνεργασία της αναγεννητικής ιατρικής με τη χημική αναδόμηση του δέρματος – με αποτέλεσμα κάτι εντελώς διαφορετικό, πιο αποτελεσματικό και χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες της συμβατικής απολέπισης.

Η δερματική αναδόμηση είναι για άνδρες και γυναίκες, για οποιαδήποτε ηλικία από 20 έως 60 ετών. Έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματική σε ζαρωμένο, φωτογηρασμένο δέρμα, καφέ κηλίδες, υπερμελάχρωση, λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα, τα μάτια και τα άνω βλέφαρα, ακόμα και ουλές από ακμή, ανεμοβλογιά ή τραυματισμό προσώπου.

Θεραπείες δερματικής αναδόμησης pHformula

Στοχευμένες στις ανάγκες σας και τον τύπο του δέρματος – είτε αυτό είναι αντι-γήρανση, υπερμελάχρωση, χρόνια ερυθρότητα, ακμή, ρυτίδες, ή ακόμα και αν ψάχνετε για μια ενίσχυση στη λάμψη. Διαφορετικές θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα με ελεγχόμενη δύναμη και βάθος ανάλογα με το τι χρειάζεται το δέρμα σας.

Τα διαλύματα A.G.E. 1,2 και 3 της pHformula είναι ενεργές και αποτελεσματικές θεραπείες δερματικής αναδόμησης ειδικά για τα σημάδια της γήρανσης, όπως η φωτογήρανση, οι χρωματικές αλλαγές, θαμπή ή χλωμή εμφάνιση και επιφανειακές και μεσαίες γραμμές έκφρασης. Ένα ανώτερο σύμπλοκο μεταφοράς εξασφαλίζει τη διείσδυση των δραστικών συστατικών – συμπεριλαμβανομένης της ρετινόλης, για να ρυθμίσει την κυτταρική διαφοροποίηση και να προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δραση, του μανδελικού οξέος, που έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, του λακτοβιονικού οξέος για να βοηθήσει στην επούλωση τραυμάτων και πυροσταφυλικού οξέος για την ενίσχυση του κολλαγόνου.

Τα M.E.L.A. 1,2 και 3 Powerclays αντιπροσωπεύουν ένα ισχυρό μείγμα συστατικών σε μια βάση αργίλου για να βοηθήσει στην ομαλή και ταχεία διείσδυση των δραστικών. Ο συνδυασμός του φυτικού οξέος για την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση, του λακτοβιονικού οξέος για την αποκατάσταση της συνολικής δομικής ακεραιότητα του δέρματος, μαζί με διάφορα άλλα δυναμικά συστατικά που εξασφαλίζουν την ανώτερη βελτίωση των κηλίδων υπερμελάγχρωσης σε όλους τους τύπους δέρματος.

Η τεχνολογία με στρώσεις, τις οποίες αφήνουμε στο δέρμα σημαίνει ότι οι θεραπείες δε χρειάζεται να χρονομετρηθούν – τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι αυτο-εξουδετερούμενα και μπορούν να μείνουν στο δέρμα. Ένα πακέτο ολοκληρωμένης προ- και μετα-αναδόμησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι και εγγυάται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και συντήρηση, καθώς και η «από έξω προς τα μέσα» και «από μέσα προς τα έξω” φιλοσοφία διασφαλίζει πως τα ισχυρά θρεπτικά συστατικά εργάζονται στο εσωτερικό, ενώ το δέρμα σας αποκαθίσταται γρήγορα στην επιφάνεια.

Τα μοναδικά συνδυασμένα ενεργά συστατικά αποτελούν τη θεραπεία αναδόμησης M.E.S.O resurfacing., την απόλυτη λύση δερματικής αναδόμησης. Αυτή η θεραπεία αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα γήρανσης, όπως στο λαιμό και το ντεκολτέ και λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα και τα μάτια. Μια θεραπεία φυσικής προσθήκης κολλαγόνου που εργάζεται με το καινοτόμο TDS firming διεγείρει τη φυσική άμυνα του δέρματος για την αποκατάσταση και την παραγωγή κολλαγόνου και πρωτεϊνών στις πληγείσες περιοχές. Το πάχος του δέρματος αυξάνεται, οι επιφανειακές ουλές λειαίνονται, οι ραγάδες μειώνονται και οι λεπτές γραμμές σβήνονται.

Έτσι, για όσους δεν θέλουν το κόστος και τον κίνδυνο που συνδέεται με την αισθητική χειρουργική, υπάρχουν επιλογές. Και με τις εξελίξεις στην αντιγήρανση, είναι βέβαιο ότι θα είναι όλο και περισσότερες οι επιλογές στο μέλλον. Με την επαγγελματική καθοδήγηση και τις συμβουλές των ειδικών του δέρματος, η δερματική αναδόμηση της pHformula μπορεί να σας δώσει μια προσαρμοσμένη θεραπεία σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο διαθέσιμο στην αγορά σήμερα.

PHFORMULA

© 2022 PHFORMULA - SUPPORT BY WEB BUILDERS